→ Podcast

PerformanceSNAK er en podcastserie om performancekunst, og de mange måder kunstnere skaber deres arbejde på. Serien er udviklet og udarbejdet af Sophie Grodin i redaktionelt samarbejde med bastard.blog og The Lake Radio.

Hvert afsnit er en samtale med en kunstner efterfulgt af en lydworkshop udarbejdet af kunstneren, der vil give et indblik i kunstnerens arbejdsprocesser. Podcastserien vil langsomt udvikle sig til et lydarkiv af kunstneres arbejdsmetoder og processer. Serien vil bl.a. behandle, hvordan man går i gang med en ide, hvad det vil sige at arbejde krydsdisciplinært, og hvilken samfundsmæssig og kunstnerisk kontekst arbejdet bliver skabt i.

Hvis I har spørgsmål, tanker eller refleksioner I gerne vil dele, så skriv endelig til → performancesnak@gmail.com.

PerformanceSNAK er støttet af Statens Kunstfond.

PerformanceSNAK #1: Naja Lee Jensen

I dette afsnit snakker Sophie Grodin med Naja Lee Jensen, der er selvproducerende scenekunstner og kunstnerisk leder for scenekunst-organisationen HAUT. De snakker om at have flere roller og være i gang med flere processer på samme tid, og hvordan de forskellige praksisser taler med og låner fra hinanden. Og så

PerformanceSNAK #0: Lotte Løvholm

I afsnit nul taler Sophie med Lotte Løvholm, der er selvstændig kurator. Hun kuraterer udstillinger, performanceserier og skriver og redigerer bøger og artikler om kunst. Hun har en baggrund fra Teatervidenskab fra Københavns Universitet, en overbygning i Moderne Kultur og Kulturformidling og en overbygning fra Konstfack i Stockholm i kuratering.

PerformanceSNAK: Teaser

PerformanceSNAK er en podcastserie om performancekunst, og de mange måder kunstnere skaber deres arbejde på. Serien er udviklet og udarbejdet af Sophie Grodin i redaktionelt samarbejde med bastard.blog og The Lake Radio. Koncept, vært, produktion og klipning: Sophie GrodinMusik: Benjamin GrodinGrafik: Max Morris-Doherty